1 EYLÜL 2016 İNGİLİZCE YETERLİK SINAVI (İYS) HAKKINDA DUYURUTüm Duyurular
AĞU

01.09.2016 TARİHİNDE DAVUTPAŞA KAMPÜSÜNDE YAPILACAK OLAN İNGİLİZCE YETERLİK SINAVI (İYS) HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Üniversitemizi yeni kazanmış  %30 ve % 100 İngilizce eğitim veren bölümlere kayıt yaptıran öğrencilere, 2014 ve 2015 girişli beklemeli ögrencilere ve 2016 Merkezi Yatay Geçiş sonucu üniversitemizi kazanan ögrencilere 1 Eylül 2016 tarihinde, saat 10.00’da Davutpaşa Yerleşkesinde İngilizce Yeterlik Sınavı (İYS) uygulanacaktır.

Sınava tüm öğrencilerin katılımı zorunludur.

Sınava girebilmek için:

Üniversitemizi yeni kayıt yaptıran öğrenciler ile 2014 ve 2015 girişli beklemeli ögrencilerin:

1)    YTÜ tarafından verilmiş olan, öğrenci kimliklerini (2016 Girişliler için Ön Kayıt Belgesi, e-Devlet Kayıt Belgesi veya Öğrenci Kimlik Belgesi, Mevcut Öğrenciler icin Öğrenci Kimlik Belgesi)

Ve

2)    Resmi kimlik belgelerini (T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı veya Ehliyet ya da Pasaport) yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Yabancı Öğrencilerin:

1)   Geçici Sınav Giriş Belgelerini

Ve

2)    Pasaport veya Mavi kart ya da Nüfus Cüzdanlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Merkezi Yatay Geçiş Öğrencilerinin:

1)   Resmi kimlik belgelerini (T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı veya Ehliyet ya da Pasaport)

Ve

2) Kendi fakültelerinden alacakları kayıt belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Toplu taşıma kartları (PASO) resmi kimlik olarak geçerli değildir.

Sınav yerlerinin tamamı Davutpaşa Kampüsü’nde olup, hangi fakülte binasında sınava girileceği ile ilgili listeler Yabancı Diller Yüksekokulu WEB sitesinde ilan edilecektir.

01.09.2016 İYS örneğine, Yabancı Diller Yüksekokulu ana sayfasından, ÖĞRENCİ sekmesi altında SINAV ÖRNEKLERİ bölümünden ulaşılabilir.

http://www.ybd.yildiz.edu.tr/sayfa/5/S% C4%B1nav-%C3%96rnekleri/172

08- 8- 2016