11-13 Haziran 2019 İYS Sonuç İlanıTüm Duyurular
HAZ

11- 13 Haziran 2019 tarihinde yapılan İYS sonuçlarınıza aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Sınav sonuçlarına itiraz süresi 3 (üç) iş günüdür ve 21 Haziran 2019 16.30'a kadar YTÜ YDYO Temel İngilizce Bölüm Başkanlığına yazılmış ıslak imzalı itiraz dilekçenizin Temel İngilizce Bölüm Başkanlığı Öğrenci İşlerine bizzat  veya elden (sizin adınıza bir başka kişi tarafından) teslim edilmesi gerekmektedir. Eposta veya faks ile yapılan itirazlar ile itiraz süresinin bitiminden sonra teslim edilen dilekçeler işleme alınmayacaktır.

İtiraz süresinin bitiminden itibaren en geç 10 iş günü içerisinde itiraz dilekçelerine ilişkin karar ilan edilecektir.

NOT: Yabancı uyruklu öğrenciler ile ikinci bir yükseköğretim programına kayıt olan öğrencilerin notlarının USİS'e işlenmesi için öncelikle harç borçlarını ödemeleri gerekmektedir.

Hazırlık Öğrencileri.pdf

Beklemeli Öğrenciler.pdf