14 EYLÜL İNGİLİZCE YETERLİLİK SINAV SONUÇ İLANITüm Duyurular

14 EYLÜL İNGİLİZCE YETERLİLİK SINAV SONUÇ İLANI

Sevgili Öğrenciler,

14 Eylül tarihinde yapılan İngilizce Yeterlilik Sınav sonuçları Öğrenci Bilgi Sisteminde (https://obs.yildiz.edu.tr ) ilan edilmiştir.

Yüzde 30 ve yüzde 100 İngilizce programlarına kayıtlı olan öğrencilerimizden İngilizce Yeterlilik Sınavından 60 puan ve üzeri alanlar İngilizce Hazırlık programından, 70 puan ve üzeri alanlar ise İleri İngilizce 1-2 derslerinden muaf olacaktır.

Yeni kayıt olan öğrencilerimiz İYS Sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirler:

14 Eylul 2021 IYS- Yeni Kayitli Ogrenciler Sonuc ilani

İngilizce Öğretmenliği programına kayıtlı öğrencilerimizden İngilizce Yeterlilik Sınavından 85 ve üzeri puan alanlar İngilizce Hazırlık Eğitiminden muaf olacaktır.

Beklemeli öğrencilerimiz İngilizce Yeterlilik Sınavı sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirler:

14 Eylul 2021 IYS- Beklemeli Ogrenciler Sonuc ilani

Beklemeli öğrencilerimizin İYS sonuçları en kısa sürede Öğrenci Bilgi Sistemi’ne aktarılacaktır.

Tüm öğrencilerimize İngilizce Hazırlık Programında başarılar dileriz.

Temel İngilizce Bölüm Başkanlığı

21- 9- 2021