16-18 OCAK İYS SALON İLANITüm Duyurular
OCAK

16-18 OCAK 2019 TARİHLERİNDE YAPILACAK OLAN İYS'YE BEKLEMELİ ÖĞRENCİLER, AF ÖĞRENCİLERİ VE SINAVA GİRMEK İSTEDİKLERİNİ BEYAN EDEREK DEVAMSIZLIK İLE NOT BARAJI ŞARTLARINI SAĞLAMIŞ OLAN 2018 GİRİŞLİ B1 KURU ÖĞRENCİLERİ KATILABİLECEKTİR.

TÜM SINAV SALONLARI YTU YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU BİNASINDADIR. ÖĞRENCİLER HER İKİ AŞAMAYA DA AYNI SALONDA KATILACAKTIR.

iLK AŞAMAYA KATILAN TÜM ÖĞRENCİLER İKİNCİ AŞAMAYA KATILACAKTIR VE SINAV SONUÇLARI 2. AŞAMA SONUNDA AÇIKLANACAKTIR.

1. AŞAMA: 16 OCAK 2019, 10:00

2. AŞAMA: 18 OCAK 2019, 10:00

ÖĞRENCİLERİN SINAV SAATİNDEN EN AZ 30 DAKİKA ÖNCE SINAV SALONUNDA HAZIR BULUNMALARI GEREKMEKTEDİR.

Sınava girebilmek için ;

BEKLEMELİ ÖĞRENCİLER İLE 2018 GİRİŞLİ B1 SEVİYESİ ÖĞRENCİLERİNİN resmi kimlik belgelerini (T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı veya Ehliyet ya da Pasaport) VE Öğrenci kimliklerini,

AF ÖĞRENCİLERİNİN resmi kimlik belgelerini (T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı veya Ehliyet ya da Pasaport) yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Toplu taşıma kartları (PASO) resmi kimlik olarak geçerli değildir.

Sınav salonunuzu öğrenmek için aşağıdaki bağlantıya bakınız.

Af Ogrencileri Salon İlan Listesi.pdf

B1 Seviyesi Salon İlan Listesi.pdf