2017 Bahar Yarı Yılı İngilizce, İleri İngilizce ve Almanca Dersleri Sınav TakvimiTüm Duyurular
07
MART

 

DETAYLI SINAV TAKVİMİ DOSYA EKİ OLARAK SAYFANIN EN ALTINDA İLAN EDİLMİŞTİR.

 

 

SINAVLAR HAKKINDA ÖNEMLİ HATIRLATMALAR

 

 

 

  • TÜM DERSLERİN 1. VİZELERİ ORTAK VİZE HAFTASI OLAN 9. HAFTA / 18 NİSAN 2017 SALI AŞAĞIDAKİ TABLODA BELİRTİLEN SAATLERDE YAPILACAKTIR.
  •  

o   Vize sınav salonları sınavdan 2 gün önce "www.ybdyildiz.edu.tr" adresinde hem "MÜDÜRLÜK" hem de "MODERN DİLLER BÖLÜMÜ" Duyurular başlıkları altında ilan edilir.

 

o   Vize sınavına gelmeden önce "www.ybdyildiz.edu.tr" adresinde sağ üst köşedeki "ÖĞRENCİ" sekmesi altında ilgili dersin altında ilan edilen DEVAMSIZLIK ÇİZELGELERİ'nden devam durumunuzu kontrol ediniz. "F0" ile devamsızlıktan kalmış olan öğrenciler Vize Sınavına giremezler.

 

 

  • TÜM DERSLERİN 2. VİZELERİ İSE 12. HAFTA  (8 – 12 MAYIS) ARALIĞINDA:

 

o   MDB1032 İleri İngilizce 2 grupları için –yazılı sınav- grupların kendi ders günü ve saatlerinde, kendi sınıflarında yapılacaktır. Sabah kuşağındaki grupların vizeleri saat 10.00'da, öğlen ve akşam gruplarının vizeleri ise normal ders başlama saatinde başlayacaktır.

 

o   MDB3032 İş Hayatı İçin İngilizce grupları için –sunumlar- 13. / 14. / 15. haftalarda grupların kendi ders günü ve saatlerinde, kendi sınıflarında yapılacaktır.

 

o   MDB1052 İngilizce 2 grupları (Örgün Eğitim) grupları için –yazılı sınav- Grupların kendi ders günü ve saatlerinde, kendi sınıflarında yapılacaktır. Sabah kuşağındaki grupların vizeleri saat 10.00'da, öğlen ve akşam gruplarının vizeleri ise normal ders başlama saatinde başlayacaktır.

 

o   MDB1052 İngilizce 2 (Uzaktan Eğitim) grupları için –yazlı sınav-  11 Mayıs 2017 / Perşembe – Saat 12.00 – 13.00, Yabancı Diller Yüksek Okulu'nda yapılacaktır. Sınav salonları Yüksek Okul girişine asılacaktır.

 

o   MDB1042 / MDB1072 / MDB1082 Yabancı Dil 2 (Uzaktan Eğitim) grupları (MYO + MİLLİ SARAYLAR) için –yazlı sınav- 10 Mayıs 2017 / Çarşamba – Saat 12.00 – 13.00, Yabancı Diller Yüksek Okulu'nda yapılacaktır. Sınav salonları Yüksek Okul Girişine asılacaktır.

 

o   MDB4011 / MDB4021 ALMANCA grupları –sunumlar- son 6 haftada grupların kendi ders günü ve saatlerinde, kendi sınıflarında yapılacaktır.

 

 

  • TÜM DERSLERİN FİNAL SINAVLARI 7 HAZİRAN 2017 / ÇARŞAMBA AŞAĞIDAKİ TABLODA BELİRTİLEN SAATLERDE YAPILACAKTIR.
  •  

o   Final sınav salonları sınavdan 2 gün önce "www.ybdyildiz.edu.tr" adresinde hem "MÜDÜRLÜK" hem de "MODERN DİLLER BÖLÜMÜ" DUYURULAR başlığı altında ilan edilir.

 

o   Final sınavına gelmeden önce "www.ybdyildiz.edu.tr" adresinde sağ üst köşedeki "ÖĞRENCİ" sekmesi altında ilgili dersin altında ilan edilen DEVAMSIZLIK ÇİZELGELERİ'nden devam durumunuzu kontrol ediniz. "F0" ile devamsızlıktan kalmış olan öğrenciler Final Sınavına giremezler.

 

 

  • Tüm sınavlara gelirken yanınızda YTÜ öğrenci kimliği + bir resmi kimlik (Nüfus Cüzdanı / Ehliyet / Pasaport) bulundurmayı unutmayınız. Yanında her iki kimliği de bulunmayan öğrenciler sınavlara alınmazlar.

 

 

  • Özellikle VİZE MAZERET ve BÜTÜNLEME sınavlarına gelirken dersi aldığınız grubun ÖĞRETİM ELEMANIN Adını/Soyadını ve GRUP NO'sunu mutlaka biliyor olmalısınız. Bu sınavların imza listelerinde bu bilgiler de istenmektedir. Ayrıca, aldığınız DERSİN ADINI da tam olarak bilmeniz, aynı anda farklı derslerin sınavlarının yapıldığı bu tür sınavlarda, tarafınıza yanlış sınav kağıdı verilmemesi açısından çok önemlidir.

 

 

  • 30 Mayıs 2017 SALI --> Vize Mazeret Dilekçelerinin MDB Bölüm Başkanlığına Bölümler tarafından Son Teslim Tarihidir. 

 

 

 

07- 3- 2017