2019 BAHAR MDB TÜM DERSLER DÖNEM İÇİ SINAVLARI HAKKINDATüm Duyurular
NİS

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2019-2020 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılında tüm derslerde dönem içi not ağırlığı %30 olarak belirlenmiştir. Modern Diller Bölümü tarafından yürütülen derslerin 2019-2020 Bahar yarıyılı sınavlarına ilişkin duyuruları aşağıdaki gibidir:

MDB3032 İş Hayatı İçin İngilizce dersi için yazılı raporlar ve online sunumlar vize yerine geçecektir (detaylı bilgi için dersin öğretim görevlisiyle irtibata geçiniz).

MDB1032/1132 İLERİ İngilizce II dersi için midterm assignment vize yerine geçecektir.

Moodle platformuna her bir güne ait beş adet SUMMARY+RESPONSE YAZMA ödevi yüklenmiştir;

·      Pazartesi günü dersi alan gruplar      A setini

·      Salı günü dersi alan gruplar                B setini

·      Çarşamba günü dersi alan gruplar    C setini

·      Perşembe günü dersi alan gruplar    D setini

·      Cuma günü dersi alan gruplar            E setini YAPACAKTIR.

MDB1052/1092 İngilizce II dersi için midterm assignment vize yerine geçecektir.

Moodle platformuna her bir güne ait beş adet OKUMA VE YAZMA ödevi yüklenmiştir;

·      Pazartesi günü dersi alan gruplar      A setini

·      Salı günü dersi alan gruplar                B setini

·      Çarşamba günü dersi alan gruplar    C setini

·      Perşembe günü dersi alan gruplar    D setini

·      Cuma günü dersi alan gruplar            E setini CEVAPLAYACAKTIR.

MDB4011/4021 Almanca dersleri için sunumlar vize yerine geçecektir (detaylı bilgi için dersin öğretim görevlisiyle irtibata geçiniz).

**Sistemde yer alan ödevler vize olarak değerlendirilecek ve ağırlığı %30 olacaktır.

***Öğrencilerin ödevlerini sistemde yer alan Word uzantılı dosya üzerinde cevaplaması ve dosyayı kaydederek ders kodu, grup numarası, isim bilgileri görünecek şekilde (örn. MDB1032/Gr.21/Ahmet Yılmaz)  dersin hocasına mail yoluyla göndermesi gerekmektedir. Farklı dosya türleri (resim vs) gönderilmesi durumunda ödevler değerlendirmeye alınmayacaktır.

****Tüm ödev/sınavların EN SON teslim tarihi 15 MAYIS 2020 gece yarısına (saat 23.59) kadardır.

27- 4- 2020