28 Ağustos İYSTüm Duyurular
AĞU

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSUNDA BULUNAN ÖĞRENCİLERE YAPILACAK İNGİLİZCE YETERLİK SINAVI (İYS) HAKKINDA DUYURU

28 Ağustos 2018 Salı günü saat 10.00'da YTÜ DAVUTPAŞA KAMPÜSÜNDE  Merkezi Yatay Geçiş Puanı ile üniversitemize başvuran öğrencilere İNGİLİZCE YETERLİK SINAVI (İYS) uygulanacaktır. Söz konusu sınava girilebilmesi için gerekli olan belgeler aşağıdadır:

1. Fotoğraflı resmi bir kimlik belgesi (T.C. Kimlik Numarası bulunan nüfus cüzdanı, Ehliyet ya da Pasaport). Toplu taşıma kartları (PASO) resmi kimlik olarak geçerli değildir.

2. İlgili fakülte tarafından verilen fotoğraflı, imzalı, mühürlü "İngilizce Yeterlik Sınavı (İYS) Giriş Belgesi"

Bu iki (2) belgenin de öğrencilerin yanında bulunması gerekmektedir, aksi takdirde bu öğrenciler sınava alınmayacaktır.

28 AĞUSTOS 2018 İYS SALON İLANI İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYI AÇINIZ.

28 AGUSTOS 2018 IYS SINAV SALON ILANI

17- 8- 2018