29-30 Temmuz İYS Salon İlanıTüm Duyurular
TEM

29-30 Temmuz 2019'da Kurumiçi ve Üniversiteler arası yatay geçiş ile çift anadal öğrencileri için yapılacak olan İYS salon ilanı aşağıdaki gibidir. Bu sınav iki aşamalı olup 29 ve 30 Temmuz tarihlerinde saat 10.00'da Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Yabancı Diller Yüksekokulu'nda gerçekleştirilecektir. Öğrenciler her iki günde de aynı salonlarda sınava gireceklerdir.

Sınava girecek adayların;

1- Başvuru sırasında Fakülte tarafından verilen fotoğraflı, imzalı ve mühürlü İngilizce Yeterlik Sınavı (İYS) Giriş Belgesi

VE

2- Fotoğraflı Resmi Kimlik Belgesi (Sadece Nüfus Cüzdanı, Ehliyet veya Pasaport resmi kimlik belgesi olarak geçerlidir.) ile sınava gelmeleri zorunludur.

Sınava giriş sırasında yukarıda belirtilen sınava giriş belgelerinde eksiklik olması durumunda öğrenciler sınava alınmayacaklardır.

29-30 Temmuz İYS salon ilanı.pdf

Bu sınava ilişkin eş değerlilik belgeleri ile kurumumuza başvuru yapan ve muaf sayılan öğrencilerin listesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

29-30 Temmuz İYS muaf olan öğrenci listesi.pdf

25- 7- 2019