8 Ekim 2014 Tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulunda (YDYO) İngilizce Dil Eğitimine Başlayacak ÖYP Araştırma Görevlilerinin DikkatineTüm Duyurular
EKİM

Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) kapsamında Üniversitemizde İngilizce dil eğitimi almak üzere görevlendirilen araştırma görevlilerine yönelik 8 Ekim 2014 Çarşamba günü saat 10.00’da Seviye Tespit Sınavı uygulanacaktır. Sınav sonunda ÖYP Koordinatörü ve Müdür Yardımcılarının katılımıyla bir Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir.

Programa katılacak olan araştırma görevlilerinin kadrolarının bulunduğu üniversitelerdeki işlemleri yerine getirdikten sonra görevlendirmeyle ilgili kurumumuza getirmesi gereken her hangi bir evrak bulunmamaktadır. Duyuru ekinde bulunan bilgi derleme formunun doldurulup beraberinde 2 adet vesikalık fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisinin getirilmesi yeterli olacaktır.

Süreçle ilgili soru ve görüşlerinizi ybdmdr@yildiz.edu.tr e-posta adresine gönderebilirsiniz.

Başarılarınızın devamını diler, verimli bir çalışma dönemi temenni ederiz.

Sınav Yeri: Yıldız Teknik Üniversitesi, Davutpaşa Yerleşkesi, Yabancı Diller Yüksekokulu Binası, Zemin Kat, A-110 No’lu Derslik

ESENLER/İSTANBUL

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ