KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ GÖREVLENDİRMESİTüm Duyurular

KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ GÖREVLENDİRMESİ

Yabancı Diller Yüksekokulu, Temel İngilizce Bölümü bünyesinde görevlendirilmek üzere Kısmi Zamanlı Öğrenci olarak çalışmak isteyen öğrenciler, başvuru formu, öğrenci belgesi ve transkript ile birlikte 30 Eylül-09 Ekim 2019 tarihleri arasında Temel İngilizce Bölüm Sekreterliğine başvurabilirler. Öğrenciler, başvurularını www.sks.yildiz.edu.tr internet adresinde bulunan Kısmi Zamanlı Öğrenci İş Başvuru Formunu (Form-2) eksiksiz doldurarak başvurularını yapabileceklerdir.

YTÜ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA USUL VE ESASLARI

• Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından kendilerine burs verilmekte olan veya burs alma şartlarına haiz öğrencilere öncelik verilmek suretiyle aşağıda belirtilen şartları taşıyan öğrenciler, Üniversitemizde kısmi zamanlı öğrenci olarak geçici işlerde çalıştırılabilirler.
  • Tezsiz yüksek lisans ve özel öğrenci hariç olmak üzere, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde katkı payını yatırmış kayıtlı öğrenci olmak.
  • Kayıt donduran öğrenci veya yabancı uyruklu öğrenci olmamak.
  • Normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak.
  • Not ortalaması en az 2.00 olmak. (Hazırlık, 1.sınıf, yatay ve dikey geçiş  öğrencilerinin not ortalaması değerlendirmesi 1inci yarıyıl sonunda yapılır. Not ortalaması en az 2.00 olmayan öğrencilerin çalışma sözleşmeleri feshedilir.)
  • Disiplin cezası almamış olmak. (çalıştırılacak birimlerce belgelendirilecektir)
  • Çalıştırılacak iş için gerekli bilgi, beceri ve yeteneğe, sahip olmak.
  • Yetim maaşı ve nafaka hariç asgari ücret düzeyinde bir gelire sahip olmamak.
  • Kısmi zamanlı çalıştırılan öğrenci ile Üniversitemiz arasında yapılan sözleşmeye aykırılık nedeniyle daha önce sözleşmesi feshedilmemiş olmak.

26- 9- 2019