KİTAP BURSUNA BAŞVURAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE - ÖNEMLİ DUYURUTüm Duyurular
EKİM

KİTAP BURSUNA BAŞVURAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE - ÖNEMLİ DUYURU

Kitap bursuna başvuran öğrencilerin söz konusu sürecin hızlandırılması ve öğrencilerin kitaplarını ivedilikle temin edebilmeleri için aşağıdaki belgeleri 17 Ekim Çarşamba günü saat 16:30'a kadar Temel İngilizce Bölümü Sekreterliğine imza karşılığı teslim etmeleri gerekmektedir. Eksik ve geç belge teslim edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

İstenen Belgeler:

1. T.C. Nüfus Cüzdanının önlü arkalı fotokopisi

2. Kirada oturanlar için Kira Kontratı ve Banka Dekontu

3. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

4. Şehit veya Gazi yakını olduğunu gösteren belge

5. Gelir beyanı ile ilgili olarak aşağıdaki belgelerden kendilerine uygun olanı.

a.Çalışan Anne, baba ve evli ise Eşinin, İşyerinden Onaylı Maaş Belgesi

b.Gelir Vergisine tabi iseler, Vergi Levhası'nın noter tasdikli fotokopisi (Orijinal belge getirildiği takdirde fotokopisi alınacaktır)

c. Anne, Baba emekli iseler, E-Devlet'ten '4A/4B/4C Emekli Aylık Bilgisi' sonuç ekranının barkodlu çıktısı

d. Muafiyete tabi çiftçiler için muhtardan onaylı belge