Mühendislik Tamamlama ve Türkiye Burslusu Öğrencilerine Uygulanan Çevrimiçi İYS SONUÇ İLANITüm Duyurular
EKİM

Sevgili Öğrenciler,

27 Ekim 2020 tarihinde Mühendislik Tamamlama ve Türkiye Burslusu Öğrencilerine Uygulanan Çevrimiçi İYS sonuçları USİS üzerinden açıklanmıştır. Eğer sonuçlarınızı USİS'te göremiyorsanız lütfen Harç Bürosu ile iletişime geçiniz.

• Sınav sonuçlarına göre 60'ın altında kalarak hazırlık sınıfında derslere devam edecek öğrencilerin yerleştirildiği düzeyler aşağıdaki listededir:

DUZEY LISTESI

• Bu düzeylerin ders programları aşağıdaki şekildedir:

DERS PROGRAMLARI

• Bu programlara göre derslere başlayacak öğrencilerin UZEM'in uzaktan eğitime ilişkin duyurusunu çok dikkatli okumaları gerekmektedir.

UZEM'in Uzaktan Eğitime Dair Duyurusu

NOT: Dersler 2 Kasım Pazartesi tarihinde başlayacaktır, online derslere online.yildiz.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Temel İngilizce Bölüm Başkanlığı

30- 10- 2020