MOSAIC YURT DIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI TARAFINDAN LONDRA'DA HAZIRLIK EĞİTİMİNE İLİŞKİN SEMİNER DUYURUSUTüm Duyurular

Hazırlık eğitiminin bir kısımını Londra'da tamamlayıp Hazırlıktan muafiyet imkanı sağlayan programa ilişkin MOSAIC yurt dışı eğitim danışmanlığı tarafından 30.09.2014 Salı günü Davutpaşa Kampüsü Kongre Merkezi Büyük Salonda aşağıda belirtildiği üzere 2 (iki) oturum halinde eğitim semineri verilecektir. Sabah gruplarında 09.30-10.15 arası yapılan dersten sonra, öğleden sonra gruplarında 13.35-14.20 arası yapılan dersten sonra seminer için Kongre Merkezine gidilecektir. Seminerin hemen akabinde, Hazırlık öğrencilerine yönelik bu dönem ilk kez yayınlanmaya başlanacak olan dinleme becerisini geliştirmeye yönelik ses kaydı dizisinin (Yıldız Technical University Podcast Series) tanıtımı ve nasıl kullanılacağı hususunda bilgilendirme yapılacaktır.  Seminer bitiminde dersler kaldığı yerden devam edecek ve yoklama alınacaktır. Tüm Temel İngilizce Bölümü öğrencilerine duyurulur.

Seminer Oturumları:

I.OTURUM: 10.30-11.30 ARASI TÜM SABAH GRUPLARI İÇİN