TÜRKİYE BURSLU ÖĞRENCİLERE UYGULANACAK İNGİLİZCE YETERLİK SINAVI (İYS) HAKKINDA DUYURUTüm Duyurular

Türkiye Burslu öğrencilere 1 Ekim 2019 Salı günü Davutpaşa Kampüsü Yabancı Diller Yüksekokulu binasında uygulanacak olan İngilizce Yeterlik Sınavı (İYS) 2 (iki) oturum halinde gerçekleştirilecektir. Sınav salonu İYS'den 1 gün önce YDYO resmi web sitesinde (www.ybd.yildiz.edu.tr) ilan edilecektir.

I.Oturum*          09:30-11:10                        II.Oturum           14:00-15:30

*Sınavın iki oturumuna da katılmak gerekmektedir, İlk oturuma katılmayan öğrenciler ikinci oturuma alınmayacaktır.

Not: Hazırlık öğrenimi görecek öğrenciler için derslerin başlangıcı 7 Ekim 2019 Pazartesi günüdür.

YTÜ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ

24- 9- 2019