Video Dersler ve Uzaktan Eğitim Hakkında DuyuruTüm Duyurular
MART

Değerli Öğrencilerimiz,

23-27 Mart haftasında teknik aksaklıklar sebebi ile uzaktan eğitim dersleri işlenememiştir. Bu derslerin telafisi için video dersler çekilmiş ve “Moodle” sistemine yüklenmiştir. Bu videolara erişip dersleri takip edebilmek için aşağıdaki bağlantıda belirtildiği gibi “Moodle” a kaydolduktan sonra “Useful links for students” sekmesine tıklayınız. Her seviye ve beceri dersi için sisteme yüklenen videoları izlerken derslerin materyallerine de yine “Moodle” üzerinden ulaşabilirsiniz.

Moodle Kayıt Yönergeleri.docx

Uzaktan eğitim derslerimiz 30 Mart 2020 Pazartesi itibariyle başlayacaktır. Senkron (canlı) olacak bu derslere katılmak için PREPSİS'te açılacak olan “Distant Education” sekmesine tıklayarak derslere katılabilirsiniz. Saati gelen derslerin linki otomatik olarak tıklanabilir duruma gelecektir. PREPSİS üzerindeki bu sekme 30 Mart’tan önce aktif hale gelecektir.

YTÜ YDYO MÜDÜRLÜĞÜ

28- 3- 2020