YÜZDE YÜZ TÜRKÇE BÖLÜMLERİ KAZANMIŞ ÖĞRENCİLER İÇİN İNGİLİZCE I-II (MDB1051-MDB1052) MUAFİYET SINAVI HAKKINDA DUYURUTüm Duyurular
AĞU

YÜZDE YÜZ TÜRKÇE BÖLÜMLERE GİRMEYE HAK KAZANMIŞ ÖĞRENCİLERE UYGULANACAK OLAN İNGİLİZCE I-II (MDB1051-MDB1052) MUAFİYET SINAVI HAKKINDA DUYURU

Öğretim dili Türkçe olan bölümlere yeni kayıt olan öğrenciler için Güz yarıyılı başında İngilizce I ve İngilizce II yeterlik sınavı düzenlenir.

Yüzde yüz Türkçe Programlar için İngilizce I-II  Yeterlik Sınavı ve Önlisans Programları için Yabancı Dil I-II Yeterlik Sınavı aşağıda belirtilen tarih ve saatte yapılacaktır.

Sınav salon listeleri sınav tarihinden 1 gün önce www. ybd.yildiz.edu.tr adresinde duyurular başlığı altında ilan edilecektir. Yeni girişli öğrencilerimizin nerede sınava gireceklerini öğrenmeleri ve sınav günü herhangi bir karışıklık yaşanmaması için, sınavdan önce burada ilan edilecek listeleri kontrol etmeleri elzemdir.

Sınav soruları çoktan seçmeli olup, Elementary (Başlangıç) seviyesinde basit İngilizce konularını kapsamaktadır.

Bu sınavdan 60 (CB/2.50) alan öğrenciler İngilizce I ve İngilizce II derslerinden başarılı kabul edilirler. Tüm öğrencilerin sınav notları USIS sistemine girildiği andan itibaren, başarılı öğrenciler ilgili derslerden otomatik olarak muaf sayılırlar. Başarılı olan öğrencilerimizin listesi 3 iş günü içerisinde ayrıca www.ybd.yildiz.edu.tr adresinde ilan edilir.

Tarih: 23 AĞUSTOS 2017

Saat : 10:00