Yıldız Journal of Language and EducationTüm Duyurular
ARA

Değerli akademisyenler,

Yıldız Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak yayınladığımız Yıldız Journal of Language and Education yılda iki kez yayınlanan ve insanoğlunu benzersiz kılan bu iki akademik alan arasındaki etkileşimli ve disiplinlerarası ilişkiyi temel alan çevrimiçi ve elektronik bir açık erişim platformudur. Bu anlayışla, YJLE bu iki önemli alan hakkında akademik nitelikte ve özgün makaleler yayınlamaktadır.

Bu çerçeve içinde YJLE "uluslararası hakemli" bir dergidir. YJLE'nin amacı dil ve eğitim alanında araştırma yapan akademi dünyası üyeleri ve bilim insanları için kaliteli yayınlar yayınlayan bir platform olmaktır. Ayrıca, YJLE dil ve eğitim alanındaki gelişmeleri destekleyecek bir veritabanı oluşturmayı da amaçlamaktadır. Bu nedenle YJLE bilimsel olarak sağlam bir temeli olan araştırma ve makaleleri yayınlamaya gayret etmektedir.

Yayınlarınızı http://dergipark.gov.tr/yjle adresinden gönderebilirsiniz.

Saygılarımızla

11- 12- 2018