ÖYP 2016 Şubat Yabancı Dil Merkezi Tercihleri Sonucunda Üniversitemiz Kontenjanlarına Yerleşen Araştırma Görevlilerinin DikkatineTüm Duyurular
ŞUB

Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) kapsamında yükseköğretim kurumlarına atanan ve yabancı dil puanı 65'in altında olan araştırma görevlilerinden ÖYP 2016 Şubat Yabancı Dil Merkezi Tercihleri sonucunda Üniversitemiz kontenjanlarına yerleşen araştırma görevlilerine yönelik 29 Şubat 2016 saat 10:00’da Davutpaşa Yerleşkemizde bulunan Yabancı Diller Yüksekokulu Konferans Salonu'nda oryantasyon toplantısı düzenlenecektir. Toplantı sonrasında 12:00 - 14:30 saatleri arasında düzey belirleme sınavı uygulanacaktır.

ÖYP araştırma görevlilerinin ilgili oryantasyon programına gelirken yanlarında aşağıdaki belgeleri getirmeleri önemle rica olunur:

1. YTÜ ÖYP Yabancı Dil Programı Araştırma Görevlisi Bilgi Formu (Lütfen tıklayınız)
  2. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  3. 2 Adet Vesikalık Fotoğraf

Oryantasyon programı ve diğer sorularınız için ybdmdr@yildiz.edu.tr e-posta adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Yıldız Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokul Müdürlüğü olarak başarılarınızın devamını diler, verimli bir öğrenim süreci geçirmenizi temenni ederiz.

YTÜ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ

19- 2- 2016