ÜNİVERSİTEMİZE DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) İLE GELEN ÖĞRENCİLERE UYGULANACAK İNGİLİZCE YETERLİK SINAVI (İYS) HAKKINDA DUYURUTüm Duyurular

Üniversitemiz Yüzde 30 ve üzeri İngilizce ve Yüzde 100 Türkçe eğitim veren bölümlerine DGS ile gelen öğrencilere 18 Eylül 2015 Cuma günü saat 10.00’da Davutpaşa Yerleşkesi’nde aşağıda belirtildiği üzere İngilizce Yeterlik Sınavı (İYS) uygulanacaktır.

1.       Yüzde 30 ve üzeri İngilizce eğitim veren bölümlere gelen öğrencilerin Hazırlık ve İleri İngilizce I-II (MDB1031-MDB1032) derslerinden muaf olabilmek için girecekleri İYS’ye ilişkin sınav salonları Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO) resmi web sitesinde (www.ybd.yildiz.edu.tr) sınavdan 1 gün önce ilan edilecektir.

2.       Yüzde 100 Türkçe eğitim veren bölümlere gelen öğrencilerin İngilizce I-II (MDB1051-MDB1052) derslerinden muaf olabilmek için girecekleri İngilizce Yeterlik Sınavı (İYS) yukarıda belirtilen tarih ve saatte Yabancı Diller Yüksekokulu Binası (YDYO) D 214 nolu derslikte yapılacaktır.

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ

14- 9- 2015