10 Mart - 15 Eylül 2014 Tarihleri Arasında ÖYP Kapsamında Yıldız Teknik Üniversite'sine Yabancı Dil Eğitimi Almak Üzere Görevlendirilen Araştırma Görevlileri Hk.Tüm Duyurular
MART

10 Mart - 15 Eylül 2014 tarihleri arasında ÖYP kapsamında Yıldız Teknik Üniversite’sine yabancı dil eğitimi almak üzere görevlendirilen Araştırma Görevlilerinin 10 Mart 2014 Pazartesi günü saat 10.00’da uygulanacak olan Seviye Tespit Sınavı’na katılmaları mutlak surette gerekmektedir. Sınava müteakiben 13.30’da programa ilişkin bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Kursiyerlerimizin ekte bulunan “Öğretim Elemanı Bilgi Formu”nu doldurup beraberinde 2 adet fotoğraf ve kimlik fotokopilerini getirmeleri yeterli olacaktır. Verimli bir eğitim dönemi diler, başarılarınızın devamını temenni ederiz.

Sınav Yeri: Yıldız Teknik Üniversitesi, Yabancı Diller Yüksekokulu Binası, Davutpaşa Yerleşkesi  Davutpaşa/Esenler

YTÜ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

ogretim-elemani-bilgi-formu.doc