24 EKİM İYS SALON İLANITüm Duyurular
EKİM

DGS Ek Yerleştirme öğrencileri ve Tömer belgesini henüz teslim etmiş olan öğrenciler için 24 Ekim 2019 Perşembe günü Davutpaşa Kampüsünde Yabancı Diller Yüksekokulu binasında uygulanacak olan İngilizce Yeterlik Sınavı (İYS) 2 (iki) oturum halinde yapılacaktır.

Sınavın ilk aşaması sabah saat 9.30'da, ikinci aşaması aynı gün 14:15'te yapılacaktır; iki aşamaya da katılmak gerekmektedir, ilk aşamaya katılmayan öğrenciler ikinci aşamaya alınmayacaktır.

Sınava girebilmek için :

Öğrencilerin resmi kimlik belgelerini (T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı / Ehliyet / Pasaport veya Mavi kart belgelerinden birini) yanlarında bulundurmaları zorunludur.

Toplu taşıma kartları (PASO) resmi kimlik olarak geçerli değildir. Belgesi yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Sınav başlangıç saatinde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için, öğrencilerin en geç 15 dakika önce sınav salonlarında hazır bulunmaları zorunludur.

Sınav salonunuzu öğrenmek için aşağıdaki bağlantıya bakınız.

24 EKIM IYS SALON ILANI

Not: Hazırlık öğrenimi görecek öğrenciler için derslerin başlangıcı 30 Ekim 2019 Çarşamba günüdür.

23- 10- 2019