29 Ağustos 2019 İYS 2. Aşama için Salon İlanı (Tüm Öğrenciler İçin)Tüm Duyurular
AĞU

2. AŞAMA: 29 AĞUSTOS 2019, SAAT:10:00 (YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU/DAVUTPAŞA KAMPÜSÜ)

29.08.2019 TARİHİNDE DAVUTPAŞA KAMPÜSÜNDE YAPILACAK OLAN

İNGİLİZCE YETERLİK SINAVI (İYS) HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Üniversitemizi yeni kazanmış  %30 ve % 100 İngilizce eğitim veren bölümlere kayıt yaptıran öğrencilerden 1. aşamayı geçenlere, 2017 ve 2018 girişli beklemeli öğrencilere yönelik 29 Ağustos 2019 tarihinde, saat 10.00’da Davutpaşa Yerleşkesinde Yabancı Diller Yüksekokulu'nda İngilizce Yeterlik Sınavı'nın (İYS) ikinci aşaması uygulanacaktır.

Sınava girebilmek için:

2017 ve 2018 girişli beklemeli ögrencilerin:

1)   YTÜ tarafından verilmiş olan, öğrenci kimliklerini

ve

2)    Resmi kimlik belgelerini (T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı veya Ehliyet ya da Pasaport) yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerin:

1) Resmi kimlik belgelerini (T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı veya Ehliyet ya da Pasaport) yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Kayıt Şartlarını Yerine Getirmiş Yabancı Uyruklu Öğrencilerin:

1)    Pasaport veya Mavi kart ya da Nüfus Cüzdanlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Toplu taşıma kartları (PASO) resmi kimlik olarak geçerli değildir.

Sınav yerlerinin tamamı Yıldız Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu'nda olacaktır. Aşağıdaki bağlantıdan sınav giriş salonlarınızı öğrenebilirsiniz.

Sınav başlangıç saatinde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için, öğrencilerin sen geç 9.45'te sınav salonlarında hazır bulunmaları zorunludur.

2019 Girişli Öğrenciler için Salon İlanı.pdf

Beklemeli ve Af öğrencileri Salon İlanı.pdf