8-10 Ocak İYS Sonuç İlanı HakkındaTüm Duyurular
OCAK

8-10 Ocak 2020 tarihinde yapılan İYS sonuçlarınıza USIS veya PREPSIS üzerinden ulaşabilirsiniz, sınav sonuçları için ayrı bir liste ilan edilmeyecektir.

İtirazlar sınav sonucuna yapılacak olup sınavın bölümlerine ayrı ayrı itiraz edilemeyecektir. İtiraz dilekçelerinin 21 Ocak 2020 Salı saat 12.00'a kadar, ıslak imzalı olarak Temel İngilizce Bölüm Başkanlığı Öğrenci İşlerine bizzat  veya elden (sizin adınıza bir başka kişi tarafından) teslim edilmesi gerekmektedir. Eposta veya faks ile yapılan itirazlar ile itiraz süresinin bitiminden sonra teslim edilen dilekçeler hiçbir şekilde işleme alınmayacaktır.

İtiraz süresinin bitiminden itibaren en geç 10 iş günü içerisinde itiraz dilekçelerine ilişkin karar açıklanacaktır.

Harç borcu olan öğrencilerin notları sistemlere işlenememektedir. İlgili öğrencilere ait notların işlenebilmesi için öğrencilerin Harç Bürosu ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

16- 1- 2020