YÜKSEKOKULUMUZ PEARSON ASSURED ULUSLARARASI AKREDİTASYONU ALDITüm Duyurular
OCAK

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULUMUZ PEARSON ASSURED ULUSLARARASI AKREDİTASYONU ALDI

Yabancı Diller Yüksekokulumuzun Temel İngilizce Bölümü tarafından yürütülen İngilizce Hazırlık Programı, 10 Aralık 2019 tarihi itibariyle 1 yıl süreyle Pearson Assured Organization tarafından  92838 merkez koduyla akredite edilmiştir. Yönetim-Kurumsallık, Eğitim-Öğretim ve Ölçme-Değerlendirme alanlarında toplam 40 kalite yönetimi ve güvencesi ölçütüne uyum sağlayan Temel İngilizce Bölümümüz'ün İngilizce Hazırlık Programı'nın böylece uluslararası dil eğitimi standartlarında faaliyetini sürdürdüğü tescil edilmiştir.

Pearson Assured, dünyanın en büyük eğitim çözümleri şirketi Pearson tarafından geliştirilen, uluslararası tanınırlığa sahip kalite güvencesi ve akreditasyon sistemidir. Bu akreditasyona sahip eğitim programını başarıyla tamamlayıp bölümlerine geçen öğrenciler, uluslararası düzeyde tanınırlığa sahip “Pearson Assured Sertifikası” almaya hak kazanırlar. Yaklaşık 100 ülkede eğitim çözümleri alanında faaliyet gösteren Pearson tarafından sağlanan kalite güvencesi ve akreditasyon hizmeti, gelişen dünya standartlarına göre geliştirilmekte ve uluslararası düzeyde kabul görmektedir. Sertifika süreci başvuru, onay, İngiltere’de basım ve teslimat aşamalarından oluşan 4 haftalık bir süreyi kapsamaktadır.

06- 1- 2020